Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The Heat is On🔥 BBQ Battle

29 april @ 08:00 - 17:00 CEST

Dit jaar niet zomaar een BBQ Battle tijdens ons BBQ Event The Heat is On🔥, dit jaar is “The Heat is On BBQ Battle” onderdeel van het Nederlands Kampioenschap Culinair BBQ-en 2023! De strijd die de BBQ teams gaan strijden tijdens de The Heat is On🔥 zaterdag 29 april zal dan ook ongeëvenaard zijn.

Ieder BBQ team gaat vier gerechten bereiden, allemaal met thema fruit. Het hoofdingrediënt van de eerste 3 gerechten wordt door ons aangeleverd en zal bestaan uit:

1. Vlees – Buikspek met zwoerd
2. Vis – Tarbot
3. Groente – Bloemkool
4. Mystery Box

Voor de eerste 3 gerechten krijgen alle teams een goedgevulde fruitmand, in alle gerechten moet een keer een onderdeel uit de fruitmand worden gebruikt. De fruitmand wordt o.a. gesponsord door De Heren van Malsen, Vitamine Luifel van Aelst en Brouwerij de Betuwe. De rest van de ingrediënten moeten de teams zelf meenemen.

Het vierde gerecht moet een dessert zijn en worden gemaakt uit een Mystery Box dus dat blijft nog even spannend. Er mag alleen met producten uit de Mystery Box worden gewerkt en minimaal de helft van de ingrediënten uit de Mystery Box dienen te worden verwerkt in het eindgerecht, in de Mystery Box zit een beschrijving van alle producten.

Durft jouw BBQ Team het aan? Gaan jullie strijden tegen andere fantastische BBQ Teams? De strijd zal hevig maar eerlijk zijn en wordt blind beoordeeld door TOP WBQA & SWBN juryleden!

Naast heel veel gezelligheid en natuurlijk de eretitel “Lord of the Heat🔥” zijn er tal van gave prijzen te winnen zoals b.v. waardebonnen t.w.v. € 250,00, € 150,00 en € 100,00 en heerlijke streekpakketten. Bij elke opdracht wordt door de officiële jury een winnaar gekozen en over alle 4 de opdrachten worden een overall eerste, tweede en derde prijs winnaar gekozen daarbij hebben we ook nog een leuke “The Heat is Coming” motivatie prijs 😀 Voor alle teams stelt Echt houtskool ook een zak Echt houtskool naar keuze ter beschikking.

De inschrijving voor deze fantastische BBQ Battle kost € 75,00. Wil je meer info of je inschrijven mail info@westrienen.nl o.v.v. je naam, BBQ Team en telefoonnummer. Na inschrijving ontvang je van ons een bevestiging van je deelname aan deze BBQ Battle welke georganiseerd wordt door Westrienen in samenwerking met de WBQA & SWBN.

De brandstoffen die gebruikt mogen worden zijn brikketten, hout of houtskool. Ieder team zorgt voor zijn eigen tent, BBQ’s, brandblusser, EHBO koffer, werktafels etc. Verdere algemene regels van de WBQA & SWBN vind je op hun sites of klik hier REGLEMENTEN en voor de beoordeling criteria van de jury vind je hier een LINK. Onze huisregels worden maximaal een maand voor de wedstrijd aan de deelnemende teams gecommuniceerd.

Het strijdtoneel:

BBQ specialist Westrienen
Molenstraat 4
4185 NL Est
Tel/App 0345-565060

Gemakkelijk bereikbaar in het midden van het land met een grote gratis parkeerplaats.

 

         

       

 

 

Gegevens

Datum:
29 april
Tijd:
08:00 - 17:00 CEST

Locatie

Westrienen
Molenstraat 4
Est, Gelderland 4185 NL Nederland
+ Google Maps