In deze fantastische BBQ Masterclass neemt Chefkok en Pitmaster Furgell van Rabenswaaij neemt je mee naar zijn roots en leert je hoe je heerlijke Surinaamse gerechten op je BBQ kan maken.
Gerechten zoals o.a. heerlijke roti, bakeljauw, bakabana en dat gecombineerd met de BBQ en de Surinaamse roots van chefkok en pitmaster Furgell van Rabenswaaij, echt een ongekend heerlijke ervaring die je als gepassioneerde BBQ-er gewoon mee gemaakt moet hebben.

 We maken uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten en dat proef je!
 Een bijzondere introductie in de wereld van barbecue. Het verschil tussen High & Fast en Low & Slow Barbecue. Maak kennis met de Kamado Joe en proef natuurlijk de heerlijkste, zelf bereidde gerechten! De nadruk ligt op het samen genieten van de kunst van het barbecueën.
 Over de verschillende type barbecues, brandstoffen, het aansteken & controleren van de temperatuur. Over houtskool, briketten en bijvoorbeeld rookhout. Over de bereidingstechnieken, koud roken, warm roken, barbecueën, grillen en searen. Over kerntemperatuur, inpaktemperatuur, eindtemperatuur en meer.
 Je wordt ontvangen met koffie of thee met wat lekkers en tijdens workshop hebben we een mooi glas wijn, een Surinaams biertje of fris.
 Alle gerechten die worden bereid, worden daarna ook geproefd. Maak dus niet al te grote eetplannen voor na de workshop!
 Kaarten voor deze super leuke, lekkere en heel leerzame workshop zijn te verkrijgen in winkel of online te bestellen. De prijs is € 99,95 all-in, dus geen verrassingen achteraf. Na betaling ontvang je een bevestiging per mail van ons. De workshop duurt van 10:30 tot 14:00.