Spare Ribs Only! Nothing more!

Noskos gaat tijdens deze masterclass los met de Spare Ribs! Wij geven je de geheimen prijs. Niet alleen standaard marineren en grillen maar diverse technieken komen aan bod om dit gerecht tot iets speciaals te maken.

Wat kun je verwachten tijdens deze super, leuke, lekkere en leerzame masterclass?

🔥 Verwacht niet een workshop waar je alleen maar langs de zijlijn staat, je staat natuurlijk ook zelf aan het vuur en er wordt volop geproefd.

🔥 De workshops worden gegeven op onze kamado’s, maar bieden ook meer dan genoeg informatie en plezier voor iedereen die van lekker eten en barbecueën houdt.

🔥 Tijdens de 3 ½ uur durende workshop ga je onder leiding van één van Nederlands meest ervaren kamado chef Noskos de lekkerste recepten maken.

🔥 Je wordt ontvangen met koffie of thee en wat lekkers en ook tijdens de workshop hebben wij een lekker drankje klaar staan.

🔥 Alle gerechten die worden bereid, worden daarna ook geproefd (dus opgegeten :)) Maak dus niet al te grote eetplannen na een workshop.

🔥 Kaarten voor deze super leukelekkere en heel leerzame workshop zijn te verkrijgen in de winkel of online te bestellen. De prijs is € 79,95 all-in, dus geen verrassingen achteraf. Na betaling ontvang je een bevestiging per mail van ons. De workshop duurt  van 11:00 tot 14:30.

🔥 Let wel er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar en de kaartverkoop gaat snel.

Geef een reactie