Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Masterclass Meat & Eat

19 juni @ 10:30 - 14:00 CEST

€89.95

Vlees, duizelt het jou ook wel eens van alle soorten vlees? Hoe zit het nou precies, wat zit waar en hoe maak je het klaar? Tijdens deze Masterclass gaan wij van jou een VLEES expert maken en je alles leren over het bereiden en grillen van VLEES. Het is  wel handig als je als over enige BBQ skills beschikt voor deze Masterclass, aansteken en temperatuurbeheer wordt in principe niet behandeld.

🔥 Vlees, wat een fantastisch onderwerp voor een masterclass en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van lokale kwaliteitsproducten en dat proef je!

🔥 Welke soorten vlees gaan we o.a. behandelen en bereiden:
            Jodenhaas Cavemanstyle
            Rundernek in de D.O lekker pulled beef maken
            Tomahawk reversed sear
            Black Angus rib eye
            Buikspek pekelen
            Kwispel ham van Picanha
            Bavette carpaccio rollade

🔥 Je wordt ontvangen met koffie of thee met wat lekkers en tijdens workshop hebben we een mooi glas wijn, een biertje of fris.

🔥 Alle gerechten die worden bereid, worden daarna ook geproefd. Maak dus niet al te grote eetplannen voor na de workshop!

🔥 Kaarten voor deze super leukelekkere en heel leerzame workshop zijn te verkrijgen in winkel of online te bestellen. De prijs is € 89,95 all-in, dus geen verrassingen achteraf. Na betaling ontvang je een bevestiging per mail van ons. De workshop duurt  van 10:30 tot 14:00.

🔥  Let wel er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar en de kaartverkoop gaat snel.

BBQ skills 🔥🔥

🔥        = hoe moet de fik erin?

🔥🔥    = ik kan het vuurtje aardig brandend houden

🔥🔥🔥 = ik ben klaar voor next level BBQ

Onze masterclasses worden gegeven volgens de richtlijnen van het RIVM en als er wijzigingen zijn in het programma laten wij het zo snel mogelijk weten.

Powered by Grate Goods

Gegevens

Datum:
19 juni
Tijd:
10:30 - 14:00 CEST
Kosten:
€89.95

Locatie

Westrienen
Molenstraat 4
Est, Gelderland 4185 NL Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
BBQ ticket 19 juni
89.95
19 beschikbaar