
- Dit evenement is voorbij.
Masterclass Culinair BBQ-en
29 juli @ 10:30 - 14:00 CEST
€99.95
Je bent er klaar voor, de volgende stap in het BBQ-en! Low en slow cooking fantastisch natuurlijk maar nu wil je toch nieuwe uitdaging en ontdekken wat er allemaal nog meer mogelijk is met je kamado.
🔥 Pitmaster en chefkok , Furgell van Rabenswaay laat zien hoe je de heerlijkste gerechten op je kamado bereidt en wat de must-have accessoires voor je kamado zijn. Tijdens deze Kamado Joe Experience maken wij gebruiken van de diverse type’s Kamado Joe ( handig als je je nog aan het oriënteren bent) maar het is natuurlijk geen enkel probleem als je thuis een andere kamado hebt staan.
🔥 Tijdens deze verrassende BBQ Masterclass ga je prachtige gerechten maken en proeven. Wat denk je b.v. van rode poon op wortelmousseline met gegrilde groenten, perfect gegaarde coquille van de speksteen met knolselderijcrème, lamsoor en beurre blanc, Dim Sum gestoomd op de Kamado Joe, gekonfijte truffel aardappel, gegrilde ananas en gerookte eendenborst geflambeerd met sherry samen met aardappelmousseline en zuurkool.
🔥 Je wordt ontvangen met koffie of thee met wat lekkers en tijdens workshop hebben we een mooi glas wijn, een biertje of fris.
🔥 Alle gerechten die worden bereid, worden daarna ook geproefd. Maak dus niet al te grote eetplannen voor na de workshop!
🔥 Kaarten voor deze super leuke, lekkere en heel leerzame workshop zijn te verkrijgen in winkel of online te bestellen. De prijs is € 99,95 all-in, dus geen verrassingen achteraf. Na betaling ontvang je een bevestiging per mail van ons. De workshop duurt van 10:30 tot 14:00.
BBQ skills 🔥
🔥 = hoe moet de fik erin?
🔥🔥 = ik kan het vuurtje aardig brandend houden
🔥🔥🔥 = ik ben klaar voor next level BBQ
Onze masterclasses worden gegeven volgens de richtlijnen van het RIVM en als er wijzigingen zijn in het programma laten wij het zo snel mogelijk weten.