Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Masterclass Cocktail & BBQ bites

3 juli @ 10:30 - 14:00 CEST

€89.95

We barbecueën waar & wanneer we maar kunnen, authentiek en ongecompliceerd en soms is dat heerlijk relaxed onder het genot van een cocktail,  lekkere hapjes van de BBQ maken.  Lekker hapjes bereiden op een houtskool- of houtvuur BBQ en ondertussen ook je cocktail skills verbeteren. Omdat wij onze passie voor de barbecue graag met andere liefhebbers delen organiseren we leuke, lekkere en leerzame BBQ workshops. Wil je ook leren grillen als een echte Pitmaster?

We maken uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten en dat proef je!

Een bijzondere introductie in de wereld van barbecue. Het verschil tussen High & Fast en Low & Slow Barbecue. Maak kennis met de verschillende type’s barbecue en proef natuurlijk de heerlijkste, zelf bereidde gerechten! De nadruk ligt op het samen genieten van de kunst van het barbecueën.

Over de verschillende type barbecuesbrandstoffen, het aansteken & controleren van de temperatuur. Over houtskool, briketten en bijvoorbeeld rookhout. Over de bereidingstechnieken, koud rokenwarm rokenbarbecueëngrillen en searen. Over kerntemperatuur, inpaktemperatuureindtemperatuur en meer.

Het programma van deze totaal nieuwe Masterclass wordt nog bekend gemaakt maar zal zeker weer heel bijzonder zijn.

Je wordt ontvangen met koffie of thee met wat lekkers en tijdens workshop hebben we een mooi glas wijn, een biertje of fris.

Alle gerechten die worden bereid, worden daarna ook geproefd. Maak dus niet al te grote eetplannen voor na de workshop!

Kaarten voor deze super leukelekkere en heel leerzame workshop zijn te verkrijgen in winkel of online te bestellen. De prijs is € 89,95 all-in, dus geen verrassingen achteraf. Na betaling ontvang je een bevestiging per mail van ons. De workshop duurt  van 10:30 tot 14:00.

BBQ skills 🔥

🔥        = hoe moet de fik erin?

🔥🔥    = ik kan het vuurtje aardig brandend houden

🔥🔥🔥 = ik ben klaar voor next level BBQ

Let wel, er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar en de kaartverkoop gaat snel.

Onze masterclasses worden gegeven volgens de richtlijnen van het RIVM en als er wijzigingen zijn in het programma laten wij het zo snel mogelijk weten.

Deze ultieme Masterclass staat onder leiding van Pitmaster Marco van Arken.

Powered by Grate Goods

Gegevens

Datum:
3 juli
Tijd:
10:30 - 14:00 CEST
Kosten:
€89.95

Locatie

Westrienen
Molenstraat 4
Est, Gelderland 4185 NL Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
BBQ ticket 3 juli
89.95
20 beschikbaar