Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Masterclass Beter BBQ-en

13 juni @ 11:00 - 14:30 CEST

€89.95

‘What we do is BBQ!’

De Masterclass van 13 juni zit helemaal vol maar er zijn nog wel een paar plaatsen voor de Masterclass van 20 juni!

Ze barbecueën waar & wanneer ze maar kunnen, authentiek en ongecompliceerd. Eerlijke producten bereiden op een houtskool- of houtvuur BBQ. Omdat Grate Goods hun passie voor de barbecue graag met andere liefhebbers delen organiseren ze stoere BBQ workshops. Wil je ook leren grillen als een echte pitmaster?

🔥 Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van kwaliteitsproducten en dat proef je!

🔥 Een bijzondere introductie in de wereld van barbecue. Het verschil tussen High & Fast en Low & Slow Barbecue. Maak kennis met de verschillende type’s barbecue en proef natuurlijk de heerlijkste, zelf bereidde gerechten! De nadruk ligt op het samen genieten van de kunst van het barbecueën.

🔥 Over de verschillende type barbecuesbrandstoffen, het aansteken & controleren van de temperatuur. Over houtskool, briketten en bijvoorbeeld rookhout. Over de bereidingstechnieken, koud rokenwarm rokenbarbecueëngrillen en searen. Over kerntemperatuur, inpaktemperatuureindtemperatuur en meer.

🔥 Ga aan de slag met o.a. SteakKipGarnalen en Zalm. We bereiden bijvoorbeeld competition style hamburgersChicken lollipops en Steak sandwich met Black Onions. We gaan de Beercan Chicken opnieuw uitvinden en nog veel meer.

🔥 Je wordt ontvangen met koffie of thee met wat lekkers en tijdens workshop hebben we een mooi glas wijn, een biertje of fris.

🔥 Alle gerechten die worden bereid, worden daarna ook geproefd.Maak dus niet al te grote eetplannen voor na de workshop!

🔥 Kaarten voor deze super leukelekkere en heel leerzame workshop zijn te verkrijgen in winkel of online te bestellen. De prijs is € 89,95 all-in, dus geen verrassingen achteraf. Na betaling ontvang je een bevestiging per mail van ons. De workshop duurt  van 11:00 tot 14:30.

🔥 Let wel er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar en de kaartverkoop gaat snel.

Onze masterclasses worden gegeven volgens de richtlijnen van het RIVM en als er wijzigingen zijn in het programma laten wij het zo snel mogelijk weten.

Gegevens

Datum:
13 juni
Tijd:
11:00 - 14:30 CEST
Kosten:
€89.95
Evenement Categorie:

Locatie

Westrienen
Molenstraat 4
Est, Gelderland 4185 NL Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Masterclass Beter BBQ-en 13 juni
89.95
0 beschikbaar
Uitverkocht

Geef een reactie